Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

INSPIRATION

Vi håber du kan bliver inspireret gennem vores artikler, undersøgelser, gratis events og tests.

LÆS MERE OM VORES ÅBNE KURSUSFORLØB
______

Kursus-Kompagniet arbejder for at udvikle Danmarks ledere, medarbejdere
og organisationer i private- og offentlige virksomheder

Gratis events

Tilmeld dig vores gratis seminarer og foredrag. Vores gratis events  giver dig mulighed for en udvidet introduktion af udvalgte kurser og uddannelser. Her får du en smagsprøve af forløbet og muligheden for at stille evneNtuelle spørgsmål til vores underviser og indlægsholdere.

Artikler

Her kan du holde dig opdateret på de nyeste artikler og hente ny inspirration og viden om ledelse, stresshåndtering, personlig udvikling mm. Kursus-Kompagniet tilbyder konsulentydelser inden for organisations- og ledelsesudvikling, forandringsledelse samt GDPR & Cyber Security.

Undersøgelser

Hvordan går det ProjektDanmark?
For at svare på spørgsmålet har  Roskilde Universitet gennemført en undersøgelse blandt projektledere i danske organisationer og virksomheder. Undersøgelsen er tilbagevendende og blev senest gennemført i 2014. I år er respondentgruppen tredoblet og tæller 1.740 respondenter.

Tests

Ta’ testen – Hvad siger dine stress symptomer? 70% af den danske befolkning føler sig presset på daglig basis og har tegn på begyndende stress, men de ser det oftest ikke selv! I samarbejde med Thauer Stresscenter.

Pensionsrådgivning fra A-Z

Få nyt syn på “Firmapensionsudbud”
Workshoppen tager udgangspunkt i at udforme og designe en optimal firmapension – baseret på en aktuel case.   Ved hjælp af en afprøvet model for en udbudsproces fokuseres – der blandt andet på indholdet af en kravspecifikation   – identifikation af de væsentlige pensionsparametre – tilbud – benchmark – interimrapportering – samt implementerering.

Vi sender også gerne en konsulent ud i virksomheden til et uforligtende møde.

Fremtidens ledelse er bæredygtig

Skal din virksomhed tiltrække dygtig arbejdskraft i fremtiden, er I nødt til at sætte fokus på bæredygtighed.

Bæredygtighed er en udfordring for arbejdets indretning og udvikling, som sætter både arbejdsliv, teknologi, organisationsudvikling og ikke mindst ledelse i et helt nyt perspektiv.

Allerede nu viser undersøgelser, at fremtidens arbejdskraft kræver fleksibilitet, innovation, medansvar og bæredygtighed af virksomhederne

______

 

______

 we grow orgnisations

we grow business

We grow people

Kontakt Kursus-Kompagniet

Kontakt os for personlig rådgivning

Viden og vækst 

Vi er en innovativ og moderne kursusportal, der giver dig og din virksomhed et hurtigt og overskueligt overblik af de muligheder, der findes for at efteruddanne både ledere og medarbejdere. På portalen kan du læse mere om vores kurser & kursusudbydere, og siden giver dig let mulighed for at tilmelde dig eller dine medarbejdere til vores kurser og uddannelser.