Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

 HR, Organisation & Arbejdsmiljø

Her er du sikret din og virksomhedens forsatte udvikling. Kurser i HR, organisation og arbejdsmiljø giver dit nye værktøjer og nye perspektiver til at varetage dine vigtige arbejdsopgaver i hverdagen. 

Hvad enten du er på udkig efter nye kompetencer indenfor f.eks. coaching eller om du ønsker, at I får skabt en stærkere arbejdskultur – eller noget helt tredje. Så hjælper vi dig i den rigtige retning i din udvikling.

Det er også muligt at få skræddersyet interne virksomhedsforløb, som tager udgangspunkt i netop jeres situation, behov og ønsker.

Læs mere om vores interne virksomhedsforløb

__________

Tag på kursus i HR, organisation og arbejdsmiljø og styrk din personlige profil og jeres fælles arbejdskultur

Et sundt arbejdsmiljø er altafgørende for en organisation. Det er ikke et område, som HR alene har ansvaret for. I et sundt arbejdsmiljø er alle ansatte i organisationen inkluderet, og det er derfor et fælles ansvar, at organisationens arbejdsmiljø er sundt, så man sikre, at alle medarbejdere trives på arbejdspladsen.

Dog oplevere flere og flere danskere stress, mobning, chikane eller generel mistrivsel i deres professionelle hverdag. Det kan have store konsekvenser for den enkelte – ikke blot på kort sigt – men for resten af livet. Derfor er det altafgørende, at der bliver taget hånd om arbejdsmiljøet, så arbejdspladsen er et rart sted at være for alle ansatte.

Mange ansatte oplever udfordringer i deres daglige arbejde, men det kan være svært at overskue, hvilke signaler man skal være opmærksom på eller, hvordan du som enkeltperson kan være med til at gøre en forskel.

Hvem henvender Kursus-Kompagniets kurser i HR, organisation og arbejdsmiljø sig til?
På Kursus-Kompagniet vil du opleve, at HR, organisation og arbejdsmiljø dækker over en bred vifte af områder og kompetencer. Her vil du få mulighed for at udbygge dine kompetencer til gavn for både dig og dit arbejdsfællesskab. Kurserne i HR, organisation og arbejdsmiljø henvender sig til dig, som ønsker at bidrage til et sundt arbejdsmiljø i det daglige – og som ønsker at udbygge din personlige værktøjskasse og viden omkring arbejdsmiljø. Kurserne udbydes både til ledere og medarbejdere.

Kursus i HR, organisation og arbejdsmiljø for den enkelte medarbejder
Med et kursus i HR, organisation og arbejdsmiljø vil du få nye værktøjer og opdateret viden, som kan gavne dig i din personlige udvikling. Ikke nok med at du vil opleve en forbedre energi og tilgang til dit daglige arbejde, så vil du på disser kurser også opleve at have et bedre overblik over, hvad et godt arbejdsmiljø er og, hvordan både du som enkelt person kan bidrage men også, hvad I samlet som virksomhed kan gøre for at skabe – og vedligeholde – et sundt arbejdsmiljø.

Firmatilpassede kurser i HR, organisation og arbejdsmiljø for hele afdelinger eller virksomheder
Vores kurser i HR, organisation og arbejdsmiljø udbydes også som skræddersyet træning til den enkelte virksomhed eller afdeling. Ved denne slags undervisning tages der udgangspunkt i netop jeres situation, og der kan derfor tages hensyn til særlige udfordringer, jeres virksomhed måtte opleve med hensyn til HR, organisation og arbejdsmiljø.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-kompagniet i dag!

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige for din virksomhed, eller ønsker du anden vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os for sparring. Vi sidder klar til en uforpligtende dialog omkring jeres situation og bidrager hellere end gerne med at finde frem til den løsning, der er den helt rigtige for jer. Tag fat i os allerede i dag på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.

 

Kontakt os for personlig rådgivning