Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

grafisk design

Lær at udnytte din kreativitet fuldt ud. Med et kursus i grafisk design får du værktøjer og inspiration til dit grafiske arbejde. Uanset om du er en erfaren bruger eller først skal til at lære grafisk design, så har vi et kursus, som passer perfekt til dig. 

Det er også muligt at få skræddersyet et internt virksomhedsforløb til jeres organisation eller virksomhed, hvor kurset vil tage udgangspunkt i jeres situation, behov og ønsker.

LÆS OGSÅ OM VORES VIRKSOMHEDSFORLØB
______

 “you cannot hope to build a better world without improving the individuals”

Marie curie

 

Grafisk Design – Lad din kreativitet få luft under vingerne
Teknologien udvikler sig med lynets hast. Hele tiden hurtigere, mindre, billigere, bedre – sådan er teknologi. Det gælder også ift. grafisk design. Det stiller store krav til din udvikling og evne til at holde dig up to date med den nyeste viden, de nyeste programmer og nyeste værktøjer.
Grafisk design er en vigtig kompetence, som bruges i mange forskellige stillinger.

 

 

Hvem henvender Kursus-Kompagniets kurser i grafisk design sig til?
Et kursus i grafisk design er vigtigt både for den nye marketingsmedarbejder men også får den erfarne grafiske bruger. Så hvad enten du er på udkig efter et begynderkursus i Photoshop eller et avanceret InDesign-kursus, så kan du finde det hos Kursus-Kompagniet. Du kan finde mange vinkler og specialer til dit grafiske arbejde hos os.

 

Kursus i grafisk design for den enkelte medarbejder
Som enkeltperson kan du vælge imellem og deltage på kursus i grafisk design, som er listen ovenfor. På kurserne i grafisk design opnår du ny viden og indsigt, som du kan bruge i dit daglige grafiske arbejde. Du vil udbygge dine grafiske evner og få mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med andre, som også interesserer sig for grafisk design. Du vil derfor også få mulighed for at opnå helt nye perspektiver og motivation, som vil give dig et nyt energiboost til dit videre arbejde med grafisk design.

 

Firmatilpassede kurser i grafisk design for hele afdelinger eller virksomheder
Skulle I være flere i jeres virksomhed, som har samme behov, kan I vælge at få skræddersyet et kursus, som passer til præcis jeres ønsker, situation og behov.
Ved denne slags undervisning tages der udgangspunkt i netop jeres hverdag, og der kan derfor tages hensyn til særlige udfordringer, jeres virksomhed måtte opleve med hensyn til grafisk design.

 

Brug for sparring? Kontakt Kursus-Kompagniet i dag!
Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige for dig eller din virksomhed, eller ønsker du anden vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os for sparring. Vi sidder klar til en uforpligtende dialog omkring jeres situation og bidrager hellere end gerne med at finde frem til den løsning, der er den helt rigtige for jer. Tag fat i os allerede i dag på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.

 

Kontakt os for personlig rådgivning