Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

grafisk design

Lær at udnytte din kreativitet fuldt ud. Med et kursus i grafisk design får du værktøjer og inspiration til dit grafiske arbejde. Uanset om du er en erfaren bruger eller først skal til at lære grafisk design, så har vi et kursus, som passer perfekt til dig. 

Det er også muligt at få skræddersyet et internt virksomhedsforløb til jeres organisation eller virksomhed, hvor kurset vil tage udgangspunkt i jeres situation, behov og ønsker.

LÆS OGSÅ OM VORES VIRKSOMHEDSFORLØB
______

 “you cannot hope to build a better world without improving the individuals”

Marie curie

 

Grafisk Design – Lad din kreativitet få luft under vingerne

Teknologien udvikler sig med lynets hast. Hele tiden hurtigere, mindre, billigere, bedre – sådan er teknologi. Det gælder også ift. grafisk design. Når teknologien bag udvikler sig hele tiden, stiller det store krav til din udvikling og evne til at holde dig up to date med den nyeste viden, nyeste programmer og nyeste værktøjer.
Grafisk design er en vigtig kompetence, som bruges i mange forskellige stillinger.

Hvem henvender Kursus-Kompagniets kurser i grafisk design sig til?
Et kursus i grafisk design er vigtigt både for den nye marketingsmedarbejder men også får den erfarne grafiske bruger. Det er vigtigt hele tiden at være up to date med den nyeste viden og de nyeste muligheder og teknologier. Du kan finde mange vinkler og specialer til dit grafiske arbejde hos Kursus-Kompagniet.

Kursus i grafisk design for den enkelte medarbejder
Ved at tage et kursus i grafisk design opnår du ny viden og indsigt, som du kan bruge i dit daglige grafiske arbejde. Du vil udbygge dine grafiske evner og få mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med andre, som også interesserer sig for grafisk design. Du vil derfor også få mulighed for at opnå helt nye perspektiver og motivation, som vil give dig et nyt energiboost til dit videre arbejde med grafisk design.

Firmatilpassede kurser i grafisk design for hele afdelinger eller virksomheder
Vores kurser i grafisk design udbydes også som skræddersyet træning til den enkelte virksomhed eller afdeling. Ved denne slags undervisning tages der udgangspunkt i netop jeres situation, og der kan derfor tages hensyn til særlige udfordringer, jeres virksomhed måtte opleve med hensyn til grafisk design.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-kompagniet i dag!
Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige for din virksomhed, eller ønsker du anden vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os for sparring. Vi sidder klar til en uforpligtende dialog omkring jeres situation og bidrager hellere end gerne med at finde frem til den løsning, der er den helt rigtige for jer. Tag fat i os allerede i dag på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.

Kontakt os for personlig rådgivning