Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Do-It-Better Events

Som en del af vores DO-IT-BETTER program, kan KURSUS-KOMPAGNIET.DK nu tilbyde at designe og arrangere dit næste kursus, seminar, konference, foredrag, gå-hjem møde, kick-off, lederseminar m.m. – både internet i virksomheden og eksternt i smukke og moderne konferencelokaler over hele landet.

DO-IT-BETTER programmet indeholder også planlægning af professionelle Development Programs i udlandet i forbindelse med optjening af obligatoriske ECTS (European Credit Transfer System) point.

Du behøver ikke røre en finger! – vi klarer alt fra booking af underviser og foredragsholder til booking af hotel, evt. overnatning, forplejning og underholdning i løbet af dagen. Du skal bare have fokus på de medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere etc. der skal inviteres.

Af erfaring ved vi, at god planlægning og motiverende undervisere eller foredragsholdere er af stor betydning for et succesfuldt arrangement, kursus, seminar eller event.

En af vores erfarne kursus arrangører kommer gerne ud til et introduktionsmøde omkring vores DO-IT-BETTER program – både hvis arrangement skal afholdes internt i virksomheden ude i byen eller med tanke på udlandet. Ingen opgave er for lille eller for stor!

Kontakt os for yderligere information og mulighederne for en designet DO-IT-BETTER pakke på +45 5380 9004 eller skriv til os på
e-mail: kursus@kursus-kompagniet.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Britt Vangsgaard, Adm. Direktør

Brug for hjælp?

+45 5380 9004

  kursus@kursus-kompagniet.dk