Tilmeld nyhedsbrev

MØDER OG EVENTS i unikke omgivelser

Kursus-kompagniet har indgået samarbejde med en række  leverandører som København ZOOlogiske Have, Galleri Puls Art, My Garage, Søhuset Konferencecenter, så du og din virksomhed kan afholde Jeres næste møde, kursus, konference workshop eller foredrag i helt UNIKKE omgivelser.

København Zoologiske Have

ZOO har lokaler i mange størrelser, hvor det største rum til konferencer har plads til op til 140 personer. Entré til ZOO er inkluderet, og der er mulighed for at arrangere forskellige pause- og mødeaktiviteter i kombination med jeres møde.

 

Galleri Puls Art

I 2018 fik Lill-Marlen Elnegaard blandt andet til opgave at skabe et personligt portræt af Grevinde Alexandra. Ved den officielle åbning af Galleri Puls Art’s nye lokaler i Smallegade, Frederiksberg, deltog grevinden selv i afsløringen af det 140 x 140 cm store portræt – og blev overordentligt glad for resultatet. Galleri Puls Art kan rumme op til 50 personer til foredrag og mindre events.

My Garage

Events hos MY GARAGE kan rumme alt fra 4-400 personer.

Vi hjælper med at skræddersyer lige præcis det event der passer til dig eller din virksomhed. Vi kan tilbyder møde, event, konferencefaciliteter samt aktivitesforslag i helt unikke omgivelser af verdens flotteste og dyreste bilpark. 

 

Søhuset konferencecenter

Restauranten er Søhusets hjerte. Her er rum til det hele. Konferencer, messer, receptioner og break-outs. Her er hjørner og kroge og udsigt til både kunst og natur.  Vores møde og konferencefaciliteter samt restaurant rummer 6 – 350 personer.

 

Kursuskompagniet, bæredygtigt samarbejde med ZOO

KØBENHAVN ZOOLOGIKE HAVE

GALLERI PULS ART, KBH

SØHUSET, HØRSHOLM

Service Desk & IT Support Dagen 2019,Serviceskolen, kursuskompagniet,
Kamper.dk_ved_Kursus-Kompagniet.dk
foredrag, kurser, kursus, seminar, uddannelser, kursus-kompagninet
Mannaz kurser, Kursuskompagniey
persondataforordningen Kursuskompagniet
Kursuskompagniet, samarbejde med zoo, kurser, uddannelse
Lise bartell, Kursuskompagniet, FREMTIDENS LEDELSE
mentalform, kursus, KursusKompagniet.dk