Tilmeld nyhedsbrev

zoo

kursus-kompagniet har indgået bæredygtig samrbejde med ZOO

 

KURSUS-KOMPAGNIET GÅR GRØNT!

Britt Vangsgaard er stifter og Adm. direktør i virksomhederne Kursus-Kompagniet og foredragsplatformen SPEAKERSloung. Nu viser hun veje til bæredygtig i tæt samarbejde med København Zooloigiske Have.

Trine Egede er Chefkonsulent, Eventchef og stifter virksomheden Green Oak Academy. Hun er Certificeret Arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver med speciale indenfor Projekt- og Procesledelse, forandringsprocesser og ikke mindst det psykiske arbejdsmiljø.

1. september 2019

Artikel af: Trine Egede, Chefkonsulent og Eventchef & Britt Vangsgaard, Adm. direktør i Kursuskompagniet & SPEAKERSlounge

_______

KÆRE LÆSER

Så er der spændende nyt fra Kursus-kompagniet! Vi er nu officielt blevet samarbejdspartner med ZOO, og det betyder, at vi fremover vil tilbyde en stor del af vores kurser, arrangementer og events i nogle særdeles velkendte, men også meget spændende rammer, nemlig i Zoologisk have på Frederiksberg.

HVORFOR INDLEDE ET SAMARBEJDE MED ZOO?
Kursus-kompagniet er i dag meget mere end en kursusplatform. Vi har – udover kursusdelen – vores foredragsplatform SPEAKERSlounge samt en konsulentvirksomhed, der samarbejder med rigtig mange små og store virksomheder om interne forløb. Fælles for os og de andre virksomheder er vores kunders ønske om ansvarlighed. Vel at mærke Grøn ansvarlighed. Der forventes handling og stillingtagen i alt hvad vi foretager os i forhold til miljø, klima og ressourcer, og de krav vil vi gerne honorere.

Vi har derfor valgt som virksomhed fremover at tilstræbe en så grøn og bæredygtig tilgang til vores produkter og arrangementer som muligt, og hvem er så mere naturlige at vende blikket mod end ZOO???

ZOOs overordnede formål er naturbevarelse, og ZOO er anerkendt og respekteret som en af verdens førende zoologiske haver inden for forvaltning af dyrebestande, avlssamarbejder og naturbevarelsesprojekter. Det vil vi gerne støtte op om! 

Vores samarbejde med ZOO er derfor funderet i vores ønske om bæredygtighed, og har fokus på konkrete indsatser, ikke mindst gennem det nye udbud af kurser, foredrag og workshops, der frigives her i efteråret. Vi vil gerne vise, hvordan bæredygtighed kan gå hånd i hånd med kommercielle partnerskaber inden for både kurser, events og salg. Og hver gang vi afholder et kursus eller event i ZOO, er vi sikre på, at alt fra maden der serveres, til de materialer der udleveres, værner om vores værdier. 

Viden skaber mennesker
Viden skaber forretning
Viden skaber dig